YERSINIA PESTIS VOLE’S STRAINS: TAXONOMY, PHYLOGEOGRAPHY, POLYMORPHISMS OF PATHOGENICITY FACTORS AND SELECTIVE VIRULENCE

Cover Page


Cite item

Full Text

Abstract

.

About the authors

A. P. Anisimov

State Research Center for Applied Microbiology, Obolensk

Author for correspondence.
Email: fake@neicon.ru
Россия

E. A. Krasil’nikova

State Research Center for Applied Microbiology, Obolensk

Email: fake@neicon.ru
Россия

A. S. Vagaiskaya

State Research Center for Applied Microbiology, Obolensk

Email: fake@neicon.ru
Россия

V. I. Solomentsev

State Research Center for Applied Microbiology, Obolensk

Email: fake@neicon.ru
Россия

P. Kh. Kopylov

State Research Center for Applied Microbiology, Obolensk

Email: fake@neicon.ru
Россия

S. A. Ivanov

State Research Center for Applied Microbiology, Obolensk

Email: fake@neicon.ru
Россия

T. E. Svetoch

State Research Center for Applied Microbiology, Obolensk

Email: fake@neicon.ru
Россия

R. Z. Shaikhutdinova

State Research Center for Applied Microbiology, Obolensk

Email: fake@neicon.ru
Россия

A. A. Kislichkina

State Research Center for Applied Microbiology, Obolensk

Email: fake@neicon.ru
Россия

A. G. Bogun

State Research Center for Applied Microbiology, Obolensk

Email: fake@neicon.ru
Россия

S. V. Dentovskaya

State Research Center for Applied Microbiology, Obolensk

Email: fake@neicon.ru
Россия

Supplementary files

Supplementary Files
Action
1. JATS XML

Copyright (c) 2018 Anisimov A.P., Krasil’nikova E.A., Vagaiskaya A.S., Solomentsev V.I., Kopylov P.K., Ivanov S.A., Svetoch T.E., Shaikhutdinova R.Z., Kislichkina A.A., Bogun A.G., Dentovskaya S.V.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

СМИ зарегистрировано Федеральной службой по надзору в сфере связи, информационных технологий и массовых коммуникаций (Роскомнадзор).
Регистрационный номер и дата принятия решения о регистрации СМИ: серия ПИ № ФС 77 - 64788 от 02.02.2016.


This website uses cookies

You consent to our cookies if you continue to use our website.

About Cookies